account verlanglijstje 0 winkelwagen 0

Sociaal Impact

In een wereld waar bedrijven vaak gedreven worden door winstmaximalisatie, staat Favorabel op als een stralend voorbeeld van wat moderne ondernemingen kunnen en moeten zijn. We zijn niet zomaar een bedrijf; we zijn een beweging. Een beweging die sociaal ondernemerschap en zinvolle dienstverlening samenbrengt om een duurzame, positieve impact te maken op zowel het bedrijfsleven als de samenleving. Hier is hoe we dit doen.

▪︎Sociaal Ondernemerschap als Kompas▪︎

Bij Favorabel ligt de nadruk niet alleen op het behalen van winst, maar ook op het bewerkstelligen van sociale verandering. Dit is geen holle retoriek. Onze PSO-trede 3 en 30+ ABW-certificaten zijn tastbaar bewijs van onze toewijding aan het creëren van arbeidskansen voor mensen die anders aan de zijlijn zouden staan. Bij ons is elke transactie, elke dienst en elk product een stap dichter bij een inclusievere wereld.

▪︎Diensten Die Veranderen▪︎

We bieden meer dan alleen diensten; we bieden verandering. Van persoonlijke zorg en begeleiding tot dagbesteding en professioneel budgetcoaching, elke dienst die we leveren maakt een significant verschil in de levens van onze medewerkers en klanten. Wanneer u met ons in zee gaat, investeert u niet alleen in kwaliteit maar ook in menselijke potentieel.

▪︎De Kracht van Werkgelegenheid en Ontwikkeling▪︎

Werk is meer dan een baan; het is een kanaal voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Daarom gaan we verder dan het bieden van werkgelegenheid; we bieden een springplank naar een beter leven. Door op maat gemaakte zorg en ondersteuning te bieden, creëren we een inclusieve werkomgeving waar elke medewerker zich gewaardeerd en betrokken voelt.

▪︎Financiële Duurzaamheid voor Grotere Impact▪︎

Duurzame impact vereist duurzame financiering. Terwijl we gedreven zijn door onze maatschappelijke missie, zijn we ook een bedrijf dat winst genereert om onze doelen op lange termijn te ondersteunen. Dit stelt ons in staat om te groeien, uit te breiden en voortdurend te investeren in nieuwe manieren om een verschil te maken.

▪︎De Gemeenschap als Partner▪︎

Maatschappelijke betrokkenheid is geen nevenactiviteit; het is de kern van wie we zijn. We werken hand in hand met lokale organisaties, overheden en andere belanghebbenden om een ecosysteem te creëren dat verder gaat dan alleen onze bedrijfsmuren. Samen zetten we ons in voor het creëren van een meer inclusieve en ondersteunende samenleving.

▪︎Een Toekomst van Innovatie▪︎

We rusten niet op onze successen; we bouwen erop voort. Van het geplande Stadsgasthuis in 2024 tot de recentelijk uitgebreide productieafdeling, we zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om onze impact te vergroten.

Bij Favorabel geloven we dat bedrijven meer kunnen zijn dan alleen winstgeneratoren; ze kunnen krachtige motoren zijn voor sociale verandering. Wanneer u kiest voor Favorabel, kiest u voor een partner die verder kijkt dan het financiële plaatje. Een partner die inzet op zowel zakelijke doelen als maatschappelijke verantwoordelijkheid. Een partner die zich diepgaand engageert met zijn medewerkers en de bredere gemeenschap.

Doe mee met de beweging. Word deel van iets groters. Ervaar de Favorabel-wijze van zakendoen; waar zakelijk succes en maatschappelijke impact hand in hand gaan.