account verlanglijstje 0 winkelwagen 0

Over ons

De cadeau winkel Favorabel wordt gerund en gevuld door mensen met een beperking, Personen die stage komen doen voor hun inburgering of via de gemeentes voor een werkervaringsplaats. In ons atelier en werkplaats maken we o.a. leuke cadeaus, decoraties en accessoires, vervolgens zijn deze te koop in onze winkel Favorabel. Hier is ieder item uniek! 

Favorabel is een flexibel en gedreven zorgonderneming met winkel in Zutphen. Favorabel heeft verschillende doelen die zij wil realiseren. Wij zijn een SBB erkend leerbedrijf en PSO30+ gecertificeerd. 

Ons team professionals en ervaringsdeskundigen werkt samen met ons team medewerkers. Deze bestaat grotendeels uit mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daar waar anderen soms stoppen, gaan wij met elkaar de uitdaging aan om op zoek te gaan naar ieders kwaliteiten en talenten. Door juist dat samen te doen, vormt er een hechte band tussen alle collega’s. 

Bij ons krijgt iedereen erkenning en ruimte om iets te ondernemen, de kracht ligt in het doen. 

Drijvende krachten achter Favorabel zijn Cees en Angela Bossenbroek. Beiden hebben samen ruim 60 jaar ervaring op het gebied van zorg en maatschappelijk ondersteuning. 

In 2005 besloot het echtpaar voor zichzelf te beginnen met het bieden van crisisopnames, 24-uurs zorg en ambulante zorg. In 2016 werd besloten Favorabel in te schrijven bij de Kamer van Koophandel, om zo het zorgondernemerschap nog beter en breder te kunnen uitdragen. 

Met veel passie weet Favorabel Zorgt altijd de juiste zorgoplossingen te vinden voor een zeer diverse doelgroep.