account verlanglijstje 0 winkelwagen 0

Favorabel Zorgt

Favorabel is Award winner de meest sociale werkgever( onderneming) 2022

Favorabel ( voorheen WWIB Zorg op maat) Zorg- Werkt- leert- Serveert.

Wordt gerund Dóór en Vóór medewerkers ondersteuning behoeften. Ook als er geen ondersteuningsvraag ligt is men welkom.

Favorabel is een sociaal maatschappelijke onderneming PSO-trede 3 en 30+ gecertificeerd

Werk- leer ontwikkeling bedrijf die staat voor kansengelijkheid binnen de arbeidsmarkt. Favorabel is ervan overtuigd dat werken bijdraagt aan een beter leven: je ontmoet mensen, doet nieuwe ervaringen op en kunt talenten ontplooien. Naast er oog is voor mens en milieu,( duurzaamheid)krijgen medewerkers via een stage, werkervaringsplek of werk-naar-werk-traject tot arbeidsovereenkomst een kans om volwaardig te kunnen deelnemen aan de maatschappij. Favorabel is zeer divers en meer dan een cadeauwinkel. Daarnaast Adviesbureau, Atelier, Administratie, Productieafdeling, Werkplaats en is Favorabel bezig met een project wat nog meer werkgelegenheid biedt. Het realiseren van een Horeca aangelegenheid Lunchroom voor meer verbinding.

Favorabel ( voorheen WWIB Zorg op maat) zorgonderneming biedt ook dagbesteding en ambulante zorg in de thuissituatie. Heeft u PGB (Persoongebondenbudget) WMO of WLZ beschikking waarmee uzelf u zorg ermee kan inkopen ook dan kunt u gebruik maken van onze diensten.

Zijn wij een erkend leerbedrijf SBB. Bij Favorabel worden uiteenlopende leer- en werkplekken aangeboden. En wordt op inspirerende wijze gewerkt aan een duurzame en betrokken samenleving.

Onze producten die ook te koop zijn in de leukste cadeauwinkel van Zutphen worden grotendeels handgemaakt en uit recycle materialen.