account verlanglijstje 0 winkelwagen 0

Favorabel Werkt

Iets doen voor een ander, zonder daarbij wat terug te verwachten. Dat is ons motto.

Met trots kondigen we aan dat Favorabel is bekroond tot winnaar van de meest sociale werkgever in 2022. Deze erkenning bevestigt onze toewijding als sociale werkgever en ons streven naar inclusie en kansen op de arbeidsmarkt.

Als Sociaal Ontwikkelbedrijf zijn we er trots op dat we een positieve impact hebben op het leven van mensen met een arbeidsbeperking of die om andere redenen een grote afstand tot de arbeidsmarkt ervaren. Bij Favorabel Werkt streven we ernaar om mensen te helpen bij het ontwikkelen van hun talenten en het realiseren van hun potentieel, op een manier die bij hen past.

We zijn verheugd om te vermelden dat we in het bezit zijn van het PSO-certificaat met trede 3 en een 30+ certificering. Deze certificeringen bevestigen onze inzet en toewijding aan sociaal ondernemen, waarbij we ons inzetten voor inclusie en het creëren van kansen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Bij Favorabel Werkt richten we ons niet alleen op zorgondernemingen en retail, maar streven we ook naar een brede inzetbaarheid op verschillende gebieden om mensen met een arbeidsbeperking of andere uitdagingen te ondersteunen.

Ons doel als Sociaal Ontwikkelbedrijf is om mensen met een arbeidsbeperking en anderen die een grote afstand tot de arbeidsmarkt hebben, te helpen bij het ontwikkelen van hun talenten op een manier die bij hen past. Favorabel biedt begeleiding, training en scholing, evenals werkgelegenheid in een beschermde werkomgeving, gemeentelijke opdrachten, groepsdetachering, individuele detachering en directe plaatsing in zelfstandige banen binnen het bedrijfsleven.

Bij Favorabel Werkt staat de ontwikkeling van mensen centraal en streven we ernaar een veilige haven te bieden. Als het niet lukt om actief te zijn in het reguliere bedrijfsleven, kunnen mensen altijd terugkeren naar ons Sociaal Ontwikkelbedrijf.

We geloven sterk in het erkennen van de behoeften en mogelijkheden van elk individu. Bij Favorabel moedigen we iedereen aan om zijn of haar talenten te ontwikkelen en, indien mogelijk, actief te zijn op de reguliere arbeidsmarkt. Daarnaast bieden we binnen Favorabel ook werkplekken aan voor mensen die het beste gedijen in een beschermde omgeving.

Bij Favorabel Werkt staat inclusie, ontwikkeling en het creëren van kansen centraal. We zijn er trots op dat we een rol kunnen spelen in het verbeteren van het leven van mensen en bijdragen aan een inclusieve samenleving.

Neem contact met ons op en ontdek hoe Favorabel Werkt u kan ondersteunen in uw persoonlijke en professionele ontwikkeling. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en u te helpen uw doelen te bereiken.