account verlanglijstje 0 winkelwagen 0

Welkom Femke

Welkom Femke

Op de eerste werkdag van Femke als Activiteiten- en Woon-Werk begeleider bij locatie Nieuwstad en locatie Brummen, heeft zij succesvol haar introductie met het team en de cliënten beide locatie afgerond. In haar nieuwe functie zal Femke verantwoordelijk zijn voor het begeleiden van cliënten in dagbestedingsprogramma’s, ambulant en werkervaringsplekken, evenals het ondersteunen van werknemers met specifieke behoeften.

Gedurende haar eerste dag heeft Femke een grondige kennismaking gehad met zowel de groep cliënten als de medewerkers, om zo een solide basis te leggen voor haar toekomstige werkzaamheden. Haar primaire doel is het bevorderen van een inclusieve en ondersteunende werkomgeving, die bijdraagt aan de persoonlijke en professionele ontwikkeling van alle betrokkenen.

De verwachting is dat Femke’s expertise en ervaring zullen leiden tot een verhoogde efficiëntie in de begeleiding van de cliënten en werknemers, en dat zij een significante bijdrage zal leveren aan de verdere ontwikkeling binnen Favorabel