account verlanglijstje 0 winkelwagen 0

Pionier Angela Bossenbroek

Angela, een mede-oprichter van Favorabel, belichaamt de essentie van een pionier met een groot hart. Met haar 35 jaar ervaring en expertise in de zorg en het realiseren van mooie projecten. Als sociaal pedagogisch hulpverlener en ervaringsdeskundige trotseert zij de uitdagingen van haar eigen spierziekte en hartpatiënt. Haar vermogen om niet door deze obstakels uit het veld geslagen te worden, toont haar buitengewone veerkracht. Angela heeft door vastberadenheid en met de juiste ondersteuning een manier gevonden om een volwaardige rol binnen de maatschappij te blijven spelen.

Favorabel is meer dan een passie voor haar; het is het kloppende hart van haar bestaan. Angela’s drive om iedereen met een ondersteuningsbehoefte te laten inzien dat een beperking niet beperkend hoeft te zijn, is inspirerend. Ze is een gids in de persoonlijke ontwikkeling van velen, hen meenemend op een reis die hun potentieel ontgrendelt.

Met de oprichting van Favorabel en de steun van een toegewijd team heeft Angela een omgeving gecreëerd waarin haar visie en missie kunnen floreren. Opgeven is een woord dat niet in haar woordenboek voorkomt. Haar levensfilosofie is gericht op het maximale uit het leven halen, binnen de grenzen van haar mogelijkheden. Angela en haar team bij Favorabel zijn toegewijd aan het bouwen van een inclusieve gemeenschap, waarin iedereen, ongeacht hun beperking, kan groeien en ontwikkelen. Dit verhaal van veerkracht en doorzettingsvermogen is niet alleen zakelijk inspirerend, maar biedt ook een diep persoonlijk inzicht in wat het betekent om onvoorwaardelijk toegewijd te zijn aan een cause die levens verandert.