account verlanglijstje 0 winkelwagen 0

Corné Bossenbroek

In een organisatie waar kwaliteit, toewijding en veiligheid hoog in het vaandel staan, vervult Corné een onmisbare rol. Als de ruggengraat van de bedrijfsadministratie, waarborgt hij de efficiëntie en nauwkeurigheid van onze dagelijkse operaties. Zijn toewijding strekt zich echter verder uit dan alleen het beheer van administratieve taken. Als BHV’er en preventiemedewerker staat Corné aan het front van ons streven naar een veilige en gezonde werkomgeving.

Corné’s bijdrage aan de Risico-Inventarisatie en -Evaluatie (RI&E) is van onschatbare waarde. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van onze organisatorische behoeften, leidt hij deze cruciale evaluaties om potentiële risico’s te identificeren en te mitigeren. Zijn advies aan de eigenaren, personeelsvertegenwoordiging en de samenwerking met de arbodienst of bedrijfsarts zijn sleutelelementen in het creëren van een transparante en responsieve veiligheidscultuur binnen onze organisatie.

De uitvoering van arbomaatregelen is een ander gebied waarin Corné’s expertise en toewijding schijnen. Zijn vermogen om effectief samen te werken en tastbare verbeteringen in onze werkplek te implementeren, spreekt boekdelen over zijn professionaliteit en toewijding aan het welzijn van zijn collega’s.

Naast zijn indrukwekkende professionele prestaties, heeft Corné besloten om zich persoonlijk verder te ontwikkelen door de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening te volgen. Deze beslissing, geïnspireerd door de nalatenschap van een gerespecteerde voorganger, Cees, markeert een spannende nieuwe fase in zijn carrière. Het weerspiegelt zijn diepe betrokkenheid niet alleen bij zijn eigen groei maar ook bij het bijdragen aan de bredere gemeenschap.

Gezien deze nieuwe ontwikkeling, heeft Corné een deel van zijn verantwoordelijkheden binnen onze organisatie uitbesteed. Dit besluit, genomen met zorg en vooruitziendheid, verzekert dat de kwaliteit en integriteit van ons administratief beheer en veiligheidsinitiatieven onaangetast blijven, terwijl hij deze nieuwe educatieve reis onderneemt.

Corné’s besluit om zich verder te ontwikkelen en tegelijkertijd de continuïteit van onze operaties te waarborgen, is een schitterend voorbeeld van zijn uitzonderlijke karakter en professionaliteit. We ondersteunen Corné volledig in zijn streven naar persoonlijke en professionele ontwikkeling en zijn dankbaar voor de onuitwisbare impact die hij heeft gehad op onze organisatie. Corné’s reis is een inspiratie voor ons allemaal, en we kijken uit naar de voortzetting van onze samenwerking en de nieuwe perspectieven die hij ongetwijfeld zal brengen.