account verlanglijstje 0 winkelwagen 0

Unieke Mix

Favorabel biedt een unieke mix van creatieve en arbeidsmatige dagbestedingsactiviteiten, gericht op persoonlijke ontwikkeling en groei. Wij streven ernaar om zinvolle activiteiten te bieden die keuzevrijheid benadrukken.

Onze maatschappelijke cadeauwinkel, geopend van maandag tot vrijdag, 10:00 tot 17:00 uur, biedt een leerrijke omgeving voor onze medewerkers. Zij zijn betrokken bij diverse taken zoals spiegelen, schoonmaken, verkopen, inpakken, het samenstellen van cadeaupakketten, magazijnbeheer en deelnemen aan inkoopprocessen. We zijn bezig met uitbreiding in samenwerking met Lambertz & Visser, waarbij we een chocolaterie en delicatessenwinkel met horeca-activiteiten (seizoenterras) realiseren.

In Brummen bieden we arbeidsmatige activiteiten aan, zoals assemblage, inpakken, stickeren, sorteren en het verwerken van zoetwaren en delicatessen. Deze activiteiten, van maandag tot vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur, worden in teamverband uitgevoerd. Voor degenen in Zutphen die niet zelfstandig kunnen reizen, biedt Favorabel vervoer.

Indien u een SROI-verplichting heeft, kan het ondersteunen van Favorabel met een 9-persoonsbus voor vervoer een waardevolle bijdrage zijn. We zijn afhankelijk van extra donaties om dit mogelijk te maken. Uw investering ondersteunt niet alleen de mobiliteit en zelfstandigheid van onze deelnemers, maar vervult ook uw SROI-verplichting op een maatschappelijk verantwoorde wijze.

Onze creativiteitsafdeling, geopend van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur, nodigt iedereen uit voor artistieke expressie. Deelnemers kunnen onder begeleiding van een activiteitenbegeleider zowel individueel als in groepsverband creatief aan de slag.

Favorabel creëert een dynamische omgeving die gericht is op persoonlijke ontwikkeling en sociale cohesie. Wij bieden diverse leerdoelen en dagbestedingsmogelijkheden aan, waarbij deelnemers op elk gewenst moment kunnen instappen. Voor degenen die behoefte hebben aan structuur, bieden we de mogelijkheid om zich op één specifieke activiteit te concentreren. Daarnaast werken we aan een prikkelarme ruimte voor diegenen die behoefte hebben aan rust of een persoonlijk gesprek.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Angela Bossenbroek.

Bezoekadressen:

  • Favorabel, Nieuwstad 25, 7201 NK
    Zutphen. E: info@favorabel.nl, T:
    0646226247 / 0575-841583
  • Favorabel, Mercuriusweg 47, 6971 GV
    Brummen

Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan Favorabel om de mogelijkheden van onze dagbestedingsactiviteiten te verkennen. Deze activiteiten zijn momenteel toegankelijk via een WMO-WLZ indicatie, Persoonsgebonden Budget (PGB), of een deelovereenkomst voor onderaanneming. Daarnaast zijn wij actief bezig met een aanbestedingstraject bij gemeenten om onze dienstverlening verder uit te breiden en toegankelijker te maken. Uw bezoek biedt de gelegenheid om onze faciliteiten te bekijken en inzicht te krijgen in hoe we samen kunnen werken om onze gemeenschap te versterken.