account verlanglijstje 0 winkelwagen 0

Werk in uitvoering….uitbreiding

Bedrijfsformule van Favorabel is gebaseerd op een combinatie van sociaal ondernemerschap en het
aanbieden van waardevolle diensten, met als doel zowel zakelijk succes als maatschappelijke impact te
realiseren. Favorabel is een bedrijf dat zich inzet om mensen met afstand tot de arbeidsmarktkansen te
bieden en hen te voorzien van werk, steun en zorg. De bedrijfsformule omvat de volgende elementen:
Sociaal Ondernemerschap: Favorabel legt de nadruk op sociaal ondernemerschap, waarbij zakelijk succes hand in hand gaat met het creëren van positieve sociale verandering. Het bedrijf erkent het belang van het ondersteunen van mensen die anders mogelijk beperkte kansen zouden hebben op werk en persoonlijke ontwikkeling. PSO-trede 3 & 30 + ABW gecertificeerd.
Dienstverlening met Impact: Favorabel biedt diverse diensten en activiteiten aan die niet alleen waarde creëren voor klanten, maar ook een directe impact hebben op het leven van medewerkers met afstand tot
de arbeidsmarkt. Deze diensten variëren van zorg en ondersteuning tot creatieve en arbeidsmatige werkzaamheden. Cadeauwinkel, Dagbesteding, Ambulante zorg, Begeleiding individueel en groep WLZ, WMO, budget coaching, eigen productenlijn, productieprocessen voor externe bedrijven. Arbeidskansen en Ontwikkeling: Pratijkleren mbo 1- 2. Bedrijfsformule van Favorabel draait om het bieden zorg op locatie en thuissituaties, werkgelegenheid en ontwikkelingsmogelijkheden aan mensen die behoefte hebben aan
extra ondersteuning. Het bedrijf streeft ernaar om een inclusieve werkomgeving te creëren waar medewerkers zich gewaardeerd en betrokken voelen.
Financiële Duurzaamheid: Hoewel het sociale aspect van cruciaal belang is, heeft Favorabel ook aandacht voor financiële duurzaamheid.
Maatschappelijke Betrokkenheid: Favorabel engageert zich actief binnen de gemeenschap en werkt samen met lokale organisaties, overheden en andere belanghebbenden om positieve verandering te bevorderen en meer bewustzijn te creëren over inclusieve werkgelegenheid en sociale impact.
Innovatie en Groei: Uitbreiding van onze huidige productieafdeling is gerealiseerd 8-2023 Mooie samenwerking.
Drie maanden geleden is onze assemblage afdeling verhuist naar Groothandel Lambertz en Visser groothandel voor chocolade, zoetwaren, streekproducten en verschillende specialiteiten. Favorabel productieafdeling zit helemaal op zijn plek. Mooie ruime werklocatie en zeer afwisselend werkzaamheden.
Nieuwe project in wording 11-2023.
Favorabel, lunchroom, met thuisbezorging particulier en bedrijven. 04-2024
Uitbreiding van onze huidige productieafdeling is gerealiseerd 8-2023
De bedrijfsformule van Favorabel weerspiegelt een diepgaand engagement voor zowel zakelijke doelen
als maatschappelijke verantwoordelijkheid. Door sociaal ondernemerschap te integreren in de kern van
onze activiteiten, streven we naar een positieve impact op zowel individuen als de bredere gemeenschap.

https://lambertzenvisser.nl/