account verlanglijstje 0 winkelwagen 0

Verbeterde banenafspraak is géén verbetering!

Vanuit mijn eigen ervaringen.

Verbeterde banenafspraak is géén verbetering!

In een wereld waar persoonlijke uitdagingen vaak als obstakels worden gezien, staat iemand als Jij en ik met een beperking symbool voor moed en vastberadenheid. Mijn reis begon met een onverwachte diagnose die mijn leven ingrijpend veranderde. Op 32-jarige leeftijd stond ik voor een spierziekte die mijn mobiliteit beperkte en mij dwong tot het heroverwegen van mijn toekomst.

Het jaar 2008 bracht niet alleen een medische diagnose, maar ook een keerpunt in mijn leven. Ik vond mijzelf grotendeels afhankelijk van een rolstoel, een situatie die mijn zelfstandigheid leek te bedreigen. Echter, als er iets is wat ik bewees, dan is het wel dat ‘fysieke beperking’ geen belemmering hoeft te zijn voor het verwezenlijken van dromen en ambities.
Tijdens mijn revalidatieperiode werd ik geconfronteerd met de uitdagingen van het Nederlandse sociale zekerheidsstelsel, en kwam je terecht in de WAO. besefte dat ik, ondanks dat ik onverminderde potentieel, niet de gelijkheid op de arbeidsmarkt kreeg waar ik recht op had.

Dat was het moment waarop ik besloot om mijn eigen pad te bewandelen. Na 15 jaar in de zorg te hebben gewerkt arbeidsthetapeut gehandicapten zorg heb ik met een klein, maar kostbaar nalatenschap van mijn moeder WWIB Zorg op maat & Favorabel opgericht.

Deze zorgonderneming is veel meer dan een bedrijf; het is een levendige manifestatie van je vastberadenheid om een verschil te maken. Ik hebt niet alleen een onderneming opgezet, maar ik hebt ook een gemeenschap gecreëerd. Een gemeenschap van mensen met beperkingen, die samenwerken om hun eigen toekomst vorm te geven.

Favorabel & WWIB Zorg op maat is een bewijs van empowerment en inclusie. Het is een plek waar mensen met beperkingen niet alleen worden gezien voor hun fysieke uitdagingen, maar worden gewaardeerd om hun talenten en potentieel. Het is een plaats waar iedereen de kans krijgt om te schitteren, ongeacht hun beperkingen.

Met mijn verhaal hoop ik een inspiratiebron voor velen te zijn. Het herinnert ons eraan dat, ongeacht de obstakels waarmee we worden geconfronteerd, er altijd een weg is om onze dromen te verwezenlijken. Met WWIB Zorg op maat & Favorabel ben ik niet alleen een ondernemer; ik ben een pionier van inclusie, een ambassadeur van vastberadenheid, en een symbool van hoop voor degenen die met vergelijkbare uitdagingen te maken hebben. Mijn verhaal is een herinnering dat met vastberadenheid en passie, we de wereld kunnen veranderen en een betere toekomst kunnen creëren voor iedereen, ongeacht hun beperkingen.

https://lnkd.in/etN85nN7