account verlanglijstje 0 winkelwagen 0

Arbeidsparticipatie

Leer-Werkbedrijf

Een mooie visie van Favorabel. Richt zich op het bieden van kansen aan mensen die het niet altijd even makkelijk hebben op de arbeidsmarkt. Het feit dat Favorabel uitgaat van wat iemand al kan en waar iemand nog in wil groeien, is een goede benadering om een passend leer- en werktraject te vinden.

Door te werken en te leren, kunnen mensen hun vaardigheden ontwikkelen en hun zelfvertrouwen vergroten. Bovendien kan het helpen om een gevoel van betekenis te hebben en deel uit te maken van een gemeenschap. Het is goed dat Favorabel jobcoach- Werkbegeleiders ook streven naar het vinden van een passende baan of vervolgopleiding, zodat mensen uiteindelijk op eigen kracht verder kunnen.

Werkbegeleiders-Harries-zorgmedewerkers

flyer- foto’s https://www.lutim.nl/