account verlanglijstje 0 winkelwagen 0

Verbinding! Multiculturele Werkplek.

Favorabel zet zich in voor de kwetsbare uit onze samenleving.
Favorabel begeleidt naast medewerkers met een beperking ook Statushouders of diegene die bezig is met zijn/ haar inburgering. Biedt naast dagbesteding (beschutwerkplek) stageplaats, werkervaringsplek naar werktraject door ze werkfit te maken en hen zowel fysiek als mentaal klaar te stomen voor de arbeidsmarkt.
Arbeidsparticipatie” en “sociaal-culturele participatie”.
Waarin iedereen die dat kan, verantwoordelijkheid neemt voor, en actief bijdraagt aan zijn of haar eigen leven en omgeving.
Meedoen geeft dag en week structuur en zorgt voor ontmoeting en verschillende mogelijkheden. Waar men kan werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Dat kan In onze prachtige locatie waarin jij zelf de keuze kan maken op welke afdeling je gaat starten. Dat je de mogelijkheid om ook mee te draaien bij de andere afdelingen.
Favorabel Winkel, Atelier, Werkplaats, Productieafdeling, Administratie-advies en Ambulante zorg.

Favorabel Zutphen is opzoek naar aantal vrijwilligers en coördinator die zich samen met ons gaat richten op het verder initiëren en ontwikkelen van maatschappelijke projecten verder uit te dragen.

Het betreft een (tot nu toe) vrijwillige functie, met verdiensten uit het creëren van een netwerk en het ondersteunen van hulpbehoevende.

Favorabel Nieuwstad 25,7201NK Zutphen
Voor reacties kunt u mailen naar,
a a.i.bossenroek@favorabel.nl