account verlanglijstje 0 winkelwagen 0

Maatschappelijke zorg

Maatschappelijke zorg bij Favorabel: Wat wij voor je kunnen betekenen.

Bij Favorabel geloven we dat niemand aan zijn lot mag worden overgelaten. Wij bieden maatschappelijke zorg aan mensen die niet meer zelfstandig hun leven kunnen vormgeven. Dit kan tijdelijk of langdurig zijn, afhankelijk van de aard en complexiteit van de problemen waarmee iemand te maken heeft.

Maatschappelijke zorg is bedoeld voor mensen die door een opeenstapeling van problemen, zoals sociaal isolement, ernstige psychische aandoeningen, dakloosheid, mishandeling, verslaving, of een lichte verstandelijke beperking, de grip op hun leven zijn verloren. Wij begrijpen dat deze situaties vaak vragen om een integrale en langdurige aanpak, en dat niet iedere standaardzorg hierbij past.

Bij Favorabel gaan wij verder dan de traditionele vormen van ondersteuning. Onze professionals zijn goed toegerust om met kennis, begrip en de juiste houding te werken aan het herstel van evenwicht in het leven van onze cliënten. We bieden begeleiding die aansluit bij de behoeften van mensen die vaak de weg naar zorg moeilijk kunnen vinden of die teleurgesteld zijn geraakt in eerdere vormen van hulp.

Omdat wij weten dat niet iedereen in staat is om zelf actief op zoek te gaan naar hulp, werken wij outreachend. Dit betekent dat wij actief naar de mensen toe gaan die onze ondersteuning nodig hebben, ook als zij zelf geen hulp zoeken. Ons doel is om mensen weer grip te geven op hun leven en hen te ondersteunen bij het hervinden van hun eigen kracht.

Favorabel: Zorg die je niet alleen laat.