account verlanglijstje 0 winkelwagen 0

Erkend leerbedrijf

Favorabel: Erkend SBB Leerbedrijf voor Praktijkschool tot en met MBO-4 Studenten.

Favorabel is een erkend leerbedrijf door SBB dat gespecialiseerd is in het bieden van stageplekken voor studenten met een rugzak, van praktijkscholen tot en met MBO-4. Bij ons vinden studenten een veilige en ondersteunende leeromgeving waarin hun specifieke behoeften centraal staan.

Wij erkennen dat studenten met een rugzak extra begeleiding en maatwerk nodig hebben om succesvol te zijn in hun opleiding en toekomstige carrière. Daarom biedt Favorabel stages op maat die aansluiten bij de unieke leerdoelen en talenten van elke student. Onze ervaren begeleiders en praktijkopleiders zijn goed uitgerust om studenten te ondersteunen, te coachen en te begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling, zowel op professioneel als op sociaal-emotioneel vlak.

Bij Favorabel staat praktijkgericht leren voorop. Studenten krijgen de kans om mee te draaien in onze dagelijkse bedrijfsvoering en waardevolle ervaring op te doen in een reële werkomgeving. Dit stelt hen in staat om hun vaardigheden te ontwikkelen en zich optimaal voor te bereiden op de arbeidsmarkt. We bieden een breed scala aan stageplaatsen in diverse sectoren, waardoor elke student de mogelijkheid krijgt om te groeien en zijn of haar potentieel volledig te benutten.

Favorabel: Jouw partner in leren, ontwikkelen en het realiseren van jouw toekomst, van praktijkschool tot MBO-4.

Op vrijdagmiddag organiseert Angela “de Binnenkomer” elke vrijdagmiddag heeft één student de binnenkomer voorbereid om het onderwerp samen met de andere studenten te bespreken. Tijdens deze bijeenkomst wordt een onderwerp behandeld dat gerelateerd is aan de zorg en studie die men volgt. Hierbij worden thema’s besproken die gevoelig kunnen liggen, maar die belangrijk zijn om bespreekbaar te maken.