account verlanglijstje 0 winkelwagen 0

Supervisie BPV

Supervisie BPV

Tijdens de supervisiesessie van vanmiddag met de groep stagiaires in Zorgopleidingen, variërend van MBO-niveau 2 tot 4, hebben we een interactieve bijeenkomst gehouden. We hebben aandacht besteed aan gedrag en zelfreflectie om inzicht te krijgen in de individuele posities van elke stagiair binnen het werkveld in Zutphen, Brummen en Ambulant.

Eén stagiair merkte op dat hij de vorige dag bezig was geweest met het etiketteren van dozen, een taak die hij niet direct gerelateerd zag aan de zorg. Ik heb benadrukt dat begrip van alle facetten van ons werk, inclusief productieprocessen, essentieel is om effectief te kunnen begeleiden. Dit inzicht werd goed ontvangen en leidde tot het besluit dat vanaf volgende week wekelijks één persoon een presentatie zal houden aan het begin van onze bijeenkomst. Deze presentaties moeten gerelateerd zijn aan de opleiding in de Zorg. Op basis van deze presentaties zal iedereen bijdragen leveren die onze professionele ontwikkeling bevorderen. Door van elkaar te leren, verbeteren we onszelf als professionals.

We kijken terug op een geslaagde middag en zie uit naar onze toekomstige bijeenkomsten waar we verder bouwen aan ieders professionaliteit.