account verlanglijstje 0 winkelwagen 0

Samenwerking!

♡Laat nooit toe dat je beperkingen je definieren. Geloof in je eigen kracht en mogelijkheden. Hoewel de weg soms moeilijk kan zijn, ligt de ware kracht in de actie – “De Kracht van het Doen”.♡

Samenwerking
Lambertz & Visser X Favorabel:
Een Nieuwe Fase in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Vandaag vieren wij een mijlpaal in onze voortdurende missie om een inclusievere samenleving te bevorderen: de officiële start van een verrijkende samenwerking tussen Favorabel en Lambertz & Visser, een toonaangevende groothandel in chocolade en zoetwaren. Deze samenwerking, die al drie jaar succesvolle dienstverlening vanuit Favorabel heeft gezien, wordt nu verder uitgebreid met een inspirerende nieuwe locatie aan de Mercuriusweg 47 in Brummen..

Bij Favorabel zetten wij ons in voor de ontwikkeling en integratie van onze medewerkers, waaronder vier toegewijde werkbegeleiders, individuen met ondersteuningsbehoeften, en stagiaires variërend van praktijkonderwijs tot MBO niveau 4, afkomstig van diverse onderwijsinstellingen. Samen nemen zij de veelzijdige assemblage voor Lambertz & Visser op zich, waarbij taken variëren van vouwen en vullen tot inpakken, sorteren en etiketteren. Belangrijk is dat er ook ruimte is voor het ervaren van de producten, waardoor een directe verbinding met het werk ontstaat.

Onze kernfocus ligt op persoonlijke ontwikkeling, met als doel de overgang van arbeidsmatige dagbesteding naar regulier werk te faciliteren. We streven ernaar om een omgeving te creëren waarin elk individu de kans krijgt om te groeien, te leren en bij te dragen aan een zinvolle werkervaring.

We nodigen iedereen uit die op zoek is naar zinvolle betrokkenheid – of u nu zelf interesse heeft of iemand kent die baat zou hebben bij onze programma’s. Ons doel is om een inclusieve, ondersteunende gemeenschap te bouwen waar iedereen de mogelijkheid heeft om zich te ontwikkelen en een positieve bijdrage te leveren aan onze samenleving.

Bij Favorabel zijn we getuige van huidige ontwikkelingen die bijdragen aan het creëren van een inclusieve samenleving. Ons doel is om een hoge standaard te zetten in de ondersteuning van personen met een zorg- of ondersteuningsbehoefte, zodat zij volwaardig kunnen participeren in de maatschappij. Deze inzet is gericht op het empoweren van onze cliënten, waardoor zij hun plaats in de samenleving kunnen vinden en behouden.

Door onze toegewijde benadering en innovatieve programma’s bieden we niet alleen ondersteuning, maar streven we er ook naar om bewustwording en begrip te vergroten binnen de gemeenschap. We zijn er trots op dat we een voorbeeldfunctie kunnen vervullen voor iedereen die betrokken is bij zorg en ondersteuning, en we blijven ons inzetten om de levenskwaliteit van onze cliënten te verbeteren.

☆Favorabel Leer-Werkbedrijf
Mecuriusweg 47,6971GV te Brummen
info@favorabel.nl
06 46 22 62 47-0575841583

☆Favorabel Zorg
☆Woon-cadeauwinkel
☆Atelier
Nieuwstad 25,7201NK Zutphen
06 46 22 62 47-05 75 84 15 83
info@favorabel.nl a.a.i.bossenbroek@favorabel.nl