account verlanglijstje 0 winkelwagen 0

Ontdek de Unieke Zorg van Favorabel Dagbesteding


Welkom bij Favorabel Dagbesteding – waar zorg niet alleen onze taak is, maar onze passie. In een wereld waar elke cliënt unieke behoeften en wensen heeft, streven wij ernaar om gepersonaliseerde zorg en ondersteuning te bieden. Hier is hoe we dit doen:

Wet langdurige zorg (Wlz)

Onder de Wlz, biedt Favorabel Dagbesteding intensieve zorg en ondersteuning aan mensen die vanwege een beperking (constant) zorg nodig hebben. Of het nu gaat om lichamelijke of geestelijke gezondheidszorg, ons team staat klaar om met deskundigheid en mededogen te ondersteunen.

Persoonsgebonden Budget (Pgb)

Met het Pgb-model kunt u zelf de regie in handen nemen. U kiest wie uw zorg verleent en hoe dit gebeurt. Bij Favorabel Dagbesteding ondersteunen we deze keuzevrijheid en werken we graag samen met u om zorg op maat te leveren die aan uw specifieke behoeften voldoet.

Onderaannemerschap

In ons streven naar kwaliteitszorg, werken we samen met betrouwbare partners en onderaannemers. Deze samenwerkingen stellen ons in staat om een breder scala aan diensten aan te bieden en tegelijkertijd onze hoge zorgstandaarden te handhaven.

Zorg in Natura (ZIN)

Voor diegenen die liever niet zelf het beheer over de zorg houden, bieden we ook zorg in natura. Dit betekent dat wij als Favorabel Dagbesteding de administratie en organisatie van uw zorg uit handen nemen, terwijl we u voorzien van hoogwaardige zorg die aansluit bij uw behoeften.

Bij Favorabel Dagbesteding geloven we in een wereld waarin elke cliënt de zorg en ondersteuning krijgt die hij of zij verdient. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u of uw dierbaren kunnen helpen met onze gepersonaliseerde, compassievolle zorgoplossingen.