account verlanglijstje 0 winkelwagen 0

Top tweede Locatie Favorabel sociaal maatschappelijk onderneming-dienstverlening!

“Vandaag was een bijzondere dag voor het Zteam van Favorabel: Kelly, Corne, Miriam en Cees hebben gezamenlijk gewerkt aan enkele cruciale orders, en bovendien alles in gereedheid gebracht voor de nieuwe werkweek. Alle medewerkers locatie Brummen zijn vrij t/m 7 januari. Dit alles in het teken van een zinvolle daginvulling. Een werkplek grotendeels voor arbeidsmatig dagbesteding, werkervaring, werkplek, stage onderwijsinstellingen Pratijkonderwijs t/m Mbo 4 opleidingen en reïntegratie UWV. Ik ben dankbaar voor hun inzet, waarbij ze zelfs hun vrije dag opofferden, getuigt van een buitengewone teamgeest.

We zijn trots op onze samenwerking met Lambertz & Visser, waar onze indrukwekkende assemblageafdeling nu een uitbreiding van 270 vierkante meter heeft. Het team heeft vandaag hard gewerkt om deze ruimte een warme en uitnodigende sfeer te geven. Door de kantine als eerste in te richten, creëren we een ontmoetingsplek waar vanaf maandag iedereen – ons Zteam, cliënten van de dagbesteding en medewerkers – samen kan komen voor een kopje koffie, thee, of gewoon voor een moment van ontspanning en verbinding.

In de komende twee weken zullen we ons richten op de inrichting van de bovenverdieping, met als doel een inclusieve en stimulerende werkomgeving te creëren. De veiligheid bij de trap wordt verbeterd door Hans ter Maat, wiens vakmanschap we enorm waarderen.

Onze dank gaat uit naar Fedde Lambertz, Mel Lambertz, Anita van Otterloo en Tim van der Spek van Lambertz & Visser voor de prachtige werklocatie en de genereuze donatie van meubels. Deze geste versterkt niet alleen onze werkomgeving, maar benadrukt ook het belang van gemeenschappelijke steun en samenwerking om onze doelen te bereiken.