account verlanglijstje 0 winkelwagen 0

Extramurale Zorg.

De boodschap van Begeleid Wonen Favorabel is: “Bij ons kun je volledig jezelf zijn. We erkennen en waarderen je kracht, mogelijkheden en talenten, en bieden een gastvrije omgeving binnen wonen en dagbesteding. We negeren niet de uitdagingen in je leven, maar creëren een plek waar geloof in jou en ondersteuning voor je groei centraal staan. Wij geloven dat ontevredenheid, klagen, beschuldigen en zelfmedelijden niet bijdragen aan vooruitgang. In plaats daarvan richten we ons op jouw aspiraties, hoop en momenten waarop je je betekenisvol voelt. Onze keuze voor kleinschaligheid stelt ons in staat je echt te leren kennen. Door samenwerking en het geven van regie ontwikkel je een levensstijl die bij jou past, waardoor je leert je ergens thuis te voelen. Van ons kun je verwachten dat we nabij zijn en jouw zelfregie ondersteunen.”

Geweldig dat B vandaag haar eerste jaar van begeleid wonen bij Zorggroep Sint Maarten viert! Ze heeft echt reden om trots te zijn op haar prestaties. Hoewel het in het begin een uitdaging was om alleen te zijn, heeft de aanwezigheid van haar twee schattige, langharige cavia’s, Coco en Caafje, haar veel vreugde gebracht. Met de onmisbare ondersteuning van 24-uurs zorg is het haar gelukt om zelfstandig te blijven wonen in haar gezellige en knusse huisje en kijkt ze uit naar jaren woonplezier.Vandaag klinkt de muziek luid door haar netjes opgeruimde woning, een teken van haar voorbereiding op het bezoek van haar vriendin, collega dagbesteding. Ze kijkt met trots rond in haar huisje, een plek die ze echt haar thuis kan noemen.