account verlanglijstje 0 winkelwagen 0

SROI Sociaal Return

Bedankt sponsoren

SROI bijdrage door:
https:https://kimenai.eu/

Vandaag heeft een medewerker van Kimenai installatiebeheer bedrijf.v.
Periflex aansluiting gerealiseerd en onze electriche meterkast is up to date.
Favorabel is er SUPER BLIJ MEE šŸ˜

SROI bijdrage van, zie : https://medeinzutphen.nl

Stadsgasthuis Favorabel in wording!
https://favorabel.nl/

Favorabel is met de realisatie bezig om een geweldige horecagelegenheid die een ondersteunende omgeving biedt voor mensen met een arbeidsbeperking. Het fungeert als een dagbesteding naar werk en biedt tevens een leeromgeving voor praktijkscholen. Het unieke aspect van het Stadsgasthuis Favorabel is dat het alle culturen van de samenleving verwelkomt, met name gericht op inburgering en statushouders.

Deze sociale onderneming creƫert kansen voor mensen om te integreren in de samenleving, ongeacht hun ondersteuningsbehoeften. Het biedt een geleidelijke overgang van dagbesteding naar werkervaring, met uiteindelijk de mogelijkheid om een arbeidscontract te krijgen. Het Stadsgasthuis Favorabel streeft naar kansengelijkheid en moedigt persoonlijke ontwikkeling aan, terwijl het tegelijkertijd een inclusieve omgeving bevordert.

Door mensen met een arbeidsbeperking, inburgeraars en statushouders in staat te stellen samen te werken, draagt het Stadsgasthuis Favorabel bij aan het verbeteren van de sociale cohesie. Het creƫert een omgeving waarin verschillende culturen samenkomen en van elkaar leren. Dit bevordert begrip, tolerantie en wederzijds respect tussen mensen van diverse achtergronden.

Kortom, het Stadsgasthuis Favorabel draagt op verschillende manieren bij aan sociale verbetering. Het biedt kansen voor mensen om hun vaardigheden te ontwikkelen, te integreren in de samenleving en een gevoel van eigenwaarde te krijgen. Het bevordert inclusie en diversiteit door mensen van alle culturen en achtergronden samen te brengen. Favorabel draagt graag uit, en zijn graag een inspirerend voorbeeld van een sociale onderneming die streeft naar een betere en meer inclusieve samenleving.