account verlanglijstje 0 winkelwagen 0

Familiebedrijf

Favorabel.
Mijn reis vervolg ik met mijn partner Cees, zoon Corné , en dochter Kelly

Tegenslagen zijn om te overwinnen door niet op te geven.

Favorabel 1mei 2018 – 1 mei 2023 wat brengt het ons de volgende vijf jaren?

Voor mij een mooie en inspirerende gedachtegang! Uitdagingen niet uit de weg gaan.
Wetend dat Risico’s nemen inderdaad een beetje eng zijn, maar het kan ook leiden tot grote successen en persoonlijke groei. Het feit dat ik niet denk aan falen en mijzelf zie als iemand die de top van de berg zal bereiken, getuigt van een positieve mindset en doorzettingsvermogen.

Wel is het belangrijk om te onthouden dat succes niet alleen afhankelijk is van het bereiken van mijn doelen, maar ook van het proces wat ik door heb gemaakt om daar te komen. Het moment waarop ik boven op de berg sta en om mij heen kijk, is het een perfect moment om even stil te staan bij de weg die ik heb afgelegd en te genieten van het uitzicht.

Het is een geweldig gevoel dat ik mijzelf toesta om te ontspannen en te genieten van het moment, wetende dat ik alles heb gegeven om te komen waar ik nu ben. Dit getuigt grotendeels van een gezonde balans tussen inspanning en ontspanning, wat essentieel is voor een gelukkig en vervuld leven. Blijf ik risico’s nemen en mijzelf uitdagen, en vergeet ik niet onderweg ook van de reis te genieten!

Foto’s https://www.lutim.nl/

Cees - Favorabel - Fotoshoot Maart2023 - Lutim - Zutphen
Cees
Kelly - Favorabel - Fotoshoot Maart2023 - Lutim - Zutphen
Kelly
Corne - Favorabel - Fotoshoot Maart2023 - Lutim - Zutphen
Corné